Poppenkleertjesvanjoke.jouwweb.nl
Home » Andere poppen

Andere poppen

Indien u dit graag wilt, dan kunnen er ook kleertjes op bestelling worden gemaakt. Als u doorgeeft wat de maten van de pop zijn, wat u graag wilt hebben en bijvoorbeeld welke kleur het moet zijn, dan zorgen we hiervoor. Vaak kunnen bijv. de setjes die bij de Baby Born pop staan, ook in andere maten gemaakt worden.

Het patroon past Joke dan zelf aan, aangezien dit aardig wat tijd kost, vragen we voor dit aanpassen ook 1,00 per patroon.

Dan maak ik eerst foto's van de kleertjes als ze af zijn, die mail ik u dan toe. Als het niet is zoals u het in gedachten had, dan wordt het aangepast. Als dat niet mogelijk is, dan wordt de kleding gewoon op de site gezet om te verkopen. U bent dus niet verplicht om iets af te nemen.

 

Zo heeft Joke ook al eens wat kleertjes voor een mooie Gotz pop gemaakt. Met dank aan mevr. Christiaans die de foto's naar me heeft toegemaild en natuurlijk aan haar dochter die haar mooie pop als fotomodel ter beschikking stelde. Dit is een tuniekje met 3 verschillende broeken en een jasje. De patronen zijn afgeleid van die van de Baby born. Mbv de maten die mevr. Christiaans heeft doorgegeven, heeft Joke het patroon zelf wat aangepast.
     

 

Ook heeft Joke een leuk jurkje (met ondergoed) gemaakt voor een  prachtige oude pop uit 1916. Hieronder een foto van Jet de Koning van de betreffende pop. Met voorbeeldfoto's van jurkjes die een beetje weergaven wat de bedoeling was, zijn we tot het volgende resultaat gekomen. Mevr de Koning heeft er zelf kniekousjes bijgemaakt, een pruikje via marktplaats en leren schoentjes in Duitsland gekocht. Zie hier het prachtige resultaat!!

Maak een Gratis Website met JouwWeb