Poppenkleertjesvanjoke.jouwweb.nl
Home » Bestellen en verzenden

Bestellen en verzenden

Bestellen:

Als u wat wilt bestellen dan is het het handigst om even te mailen via "contact" welke kleertjes u wilt bestellen. Het liefst onder vermelding van de "artikelnaam en het nummer" dat onder de foto vermeld staat, bijv: "B. zomersetje 5". Voor alle duidelijkheid is dit telkens onderstreept. De "B" staat voor "Barbie", verder staan er cijfers bij de artikelnaam, deze geven de grote van de pop aan. Dus 35-40 is kleding voor een pop van 35 t/m 40 cm. Let op: soms zijn de nummers van de kleertjes niet opeen volgend!

Hierna bekijken we even wat de verzendkosten zijn en wisselen we verdere gegevens uit (zoals adres en bankrekeningnummer).

Uw bestelling wordt 5 dagen voor u gereserveerd, is de betaling dan niet binnen dan gaat de kleding terug in de verkoop.

Bij bestellingen boven de 25,- doen we een extraatje.

NB: let er bij uw bestelling op wat voor pop u heeft. Heeft deze bijv. een stoffen lijf, dan kan het zijn dat de armpjes ook gedeeltelijk van stof zijn. Let er dan op dat de kleertjes die wilt u bestellen lange mouwen hebben, anders is de stof van het lijfje zichtbaar, als de pop haar nieuwe kleding aan heeft.

 

Verzenden:

Alle vermelde prijzen zijn excl verzendkosten. De verzendkosten zijn vergelijkbaar met normale brievenbuspost. Dan heeft u de bestelling ook doorgaans de volgende werkdag al in huis. Als het een groter pakketje wordt, dan zijn de verzendkosten 5,50 (bij een pakketje tot 10 kg en een grootte van maximaal 40 x 80 cm). Dan duurt het verzenden ongeveer 3 werkdagen. Als het bedrag op de rekening is gestort, wordt het pakketje zo snel mogelijk naar u verzonden en krijgt u van mij een e-mailtje. Ook zal ik u het nummer doorgeven, zodat u het pakketje online kunt volgen.

 

Uitverkocht:

Mocht een setje uitverkocht zijn, dan kunt u ook contact opnemen via het "contact", soms is het mogelijk een soortgelijk setje te maken. Eventueel van andere stof. Ik overleg dan met u welke kleur stof bij in de smaak zal vallen bij de poppenmoeder. Als het setje klaar is, dan mail ik u een foto toe. Indien het is zoals u het wenst zal ik de kleding na betaling versturen. Als het niet is wat u ervan verwacht, dan gaat de kleding in de verkoop op de site. U bent dus niets verplicht.

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb