Poppenkleertjesvanjoke.jouwweb.nl
Home » Contact

Contact

U kunt een mailtje te sturen als u een vraag heeft of als u wat wilt bestellen. Helaas werkt op dit moment het contactformulier op de site niet goed. We krijgen sinds de laatste up-date van de site klachten dat bestellingen niet aankomen. Daarom is het handig om direct te bestellen via het mail-adres: poppenkleertjesvanjoke@hotmail.nl Hopelijk is het probleem van de site zo snel mogelijk opgelost, er wordt in ieder geval aan gewerkt.

U krijgt dezelfde dag of 1 dag later een bevestiging. Zo niet, dan is er waarschijnlijk iets misgegaan met de mail. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat u uw e-mailadres onjuist heeft ingevuld of omdat uw mailbox vol zit. Als dit het geval is, dan kan ik dus geen contact met u opnemen. Het is dan raadzaam om nogmaals een mail te sturen. Hopelijk lukt het dan wel.

We hebben een aantal keer gehoord dat niet alle kleertjes op de site goed te zien zijn, het meest rechtse plaatje is soms maar half in beeld. De sitebilder geeft mij geen mogelijkheid tot een "scrollbalk", mocht u dit probleem onder vinden kunt u proberen uw resolutie van het beeldscherm iets aan te passen. 1280 x 720 zou u een volledig beeld moeten geven. Hieronder het voorbeeld.

Verdere tips en suggesties over de site zijn natuurlijk ook altijd welkom.