Poppenkleertjesvanjoke.jouwweb.nl
Home » Nieuwtjes

Nieuwtjes

 

20-10-2019:

We maken inmiddels veel meer andere spulletjes dan alleen maar poppenkleertjes. Zo ook keukenschorten, zowel voor kinderen als volwassenen, vlaggenlijnen, baby slabbetjes en nog veel meer leuke spulletjes. Deze kunnen we niet allemaal goed kwijt op deze site. Daarom is er al een tijdje een nieuwe in de maak. Nog lang niet alles staat erop, maar hier wordt druk aan gewerkt. Je kan alvast een kijkje nemen op www.estersnaaisels.nl

 

04-02-2019:

Joke (en ik ook een beetje) zijn weer druk aan het werk voor een nieuwe collectie. Oa hebben we nu een leuke draagzak voor de pop. Mijn eigen kleine poppenmoedertje wilde hem maar wat graag even testen.

Verder komen er natuurlijk weer 'gewone' poppenkleertjes bij en zijn we alweer even aan het kijken voor welke beurzen we ons dit jaar op gaan geven. De streekproductenmarkt in Lievelde op 2e Pinksterdag staat in ieder geval op de planning.

En tussendoor wordt er ook nog druk gewerkt aan wat Carnavalskleding...

 

20-10-2018:

Komend weekend is er weer een creatieve beurs in Warnsveld. Hier gaan we voor de 2e keer naartoe en hopelijk wordt het net zo gezellig druk als vorig jaar. Daarnaast worden er ook al heel wat poppenkleertjes besteld door de Goedheiligman. De naaimachine blijft voorlopig dus nog wel draaien!

Hopelijk tot ziens komende zaterdag of zondag op de creatieve markt in het Warnshuus in Warnsveld.

 

22-05-2018:

Gisteren op 2e pinksterdag was het erg gezellig en druk op de Streekproductenmarkt in Lievelde. We hebben dan ook erg goed verkocht, hierdoor is de 'winkel' erg leeg. We zijn hard aan het werk om nieuwe weer een nieuwe collectie maken.

 

10-03-2018:

Afgelopen week druk bezig geweest om de boel wat op te ruimen, de 'koopjeshoek' is dus inmiddels weer gevuld. Ook is de collectie zomerkleding, slaapzakjes en slabbetjes weer flink uitgebreid.

Nu gaan vooral bezig met het bedenken welke braderieën en markten we mee gaan pakken dit jaar. Wordt vervolgd maar weer!!

 

8-11-2017

Gisteren weer wat leuke nieuwe stofjes gescoord om weer vrolijke kleertjes van te maken. 

 

 

 

 

 

 

10-05-2017:

Super foto's gekregen van een klant van de  op maat gemaakte kleertjes voor deze 2  schattige popjes. Mariette, hartelijk dank!

 

 

02-02-2017:

Een tijdje geleden weer eens een hele andere vraag gekregen. Een jurkje maken voor een muis! Na wat aanpassingen in het patroon is hij best goed gelukt. Ina, heel erg bedankt voor de leuke foto!

 

 

5-9-2016:

Gisteren weer een opruiming gehouden. Er zijn behoorlijk wat setjes afgeprijst (vooral zomersetjes), deze staan ook nog apart genoemd in de 'koopjeshoek'. 

 

7-8-2016:

Vandaag de gezellige Hippe Hebbedingen Fair gehad. Een superleuke fair met allemaal kraampjes met erg verschillende spulletjes, waarvan veel handgemaakt. Hier was veel belangstelling voor de mooie kleertjes en ook weer goed verkocht. Ook de kinderschortjes met koksmutsen en schorten voor volwassenen gingen erg goed. Zeker weer voor herhaling vatbaar wat ons betreft!

 

10-12-2015:

De Sintdrukte is weer losgebarsten, de keuken ligt weer vol met stapeltjes bestellingen  ;-)

Zondag 22 november staan we op de Just4kids-beurs in Groenlo. Het is voor het eerst dat deze beurs gehouden wordt, maar zo vlak voor 5 dec denk ik dat Inkooppiet misschien ook nog wel even langskomt om zijn slag te slaan. Dit weekend ook maar weer even een opruiming houden en de koopjeshoek weer eens aanvullen. 

 

15-07-2015:

De HippeHebbeDingenFair in Groenlo was een groot succes. Ongeveer 5000 bezoekers zijn er geweest!! En: niet onbelangrijk: we hebben de poppenkleertjes goed verkocht. Inmiddels is de site weer up-te-date en wordt er weer hard gewerkt aan een nieuwe collectie. Voor nu heeft Joke een weekje welverdiende vakantie in gepland. 

 

28-06-2015:

De laatste tijd veel gedaan. Toch zijn er weinig nieuwe kleertjes op de site bijgekomen... Dat komt vooral doordat we erg druk zijn geweest met andere naaiseltjes. Deels voor mensen die hun oude poppen weer eens opnieuw aan wilden kleden,  maar vooral om andere dingen te maken zoals kinderschortjes, koksmutsen en zeversjaaltjes. Hiermee (en natuurlijk met de beroemde poppenkleertjes)  zullen we present staan op de HippeHebbedingenfair in Groenlo. Deze fair is op 12 juli. Dus kom die dag vanaf 12.00 uur naar Groenlo om nog wat leuke en hippe hebbe dingen te scoren. 

 

20-09-2014:

Vanavond maar weer eens een opruiming gehouden. De koopjeshoek is weer gevuld, maar eerst de poppengaderobe van mijn eigen kleine meid maar weer eens aangevuld!

 

08-11-2013

De eerste bestelling voor 5 dec hadden we in september al binnen, maar nu is sinds 2 weken de drukte echt losgebarsten! Ik kan het bijna niet bijhouden met het beantwoorden van de mails en moeders is al bijna overwerkt van al die bestellingen. We zitten erover te twijfelen om op dit moment even geen dingen meer op bestelling te maken. Het zou wel wat meer rust geven als mensen alleen maar uit dingen van de site kunnen kiezen, maar aan de andere kant wil je je klanten natuurlijk ook niet teleurstellen. Dus gaan we gewoon door. Deze drukte betekent wel dat er niet zoveel voorraad meer is op de site. En dat het maken van iets nieuws op bestelling wel 1 week kan duren. We hopen op ieders begrip hiervoor.

 

21-06-2013:

Vanavond maar weer eens wat nieuwe kleertjes op de site gezet. Er zijn de laatste tijd vooral kleertjes op bestelling gemaakt. Daarom liepen we een beetje achter met het maken van nieuwe voorraad. Maar nu dus weer 2 leuke zomersetjes voor de Baby Born.

 

07-03-2013:

Vanavond de site maar weer eens een kleine voorjaarsschoonmaak gehouden en weer een koopjeshoek ingericht. Vooral de zomersetjes voor de Baby Born zijn er veel. Tijd voor plek voor nieuwe setjes!

 

20-01-2013:

Afgelopen weken alleen maar druk geweest met bestellingen maat. Op zich een heel goed teken, natuurlijk. Maar we blijven op deze manier qua voorraad wat achter de feiten aanlopen. Vooral maat 35-40 gaat ineens erg hard. Daarnaast heeft Joke weinig tijd om slofjes / mutsjes ed te breien. In het verleden kon dat nog wel eens tijdens het oppassen, als mijn dochter sliep. Maar dat wordt ook al een grote meid en slaapt steeds korter... 

 

09-12-2012:

De sinterklaasdrukte is weer voorbij. Er zijn zelfs wat kleertjes richting Australie gegaan!! Wel bijzonder om te bedenken dat er een meisje aan de andere kant van de wereld speelt met onze poppenkleertjes. Ondanks het feit dat de Goedheiligman alweer het land uit is, zijn er nog een hoop bestellingen in de maak. Ook kwamen er regelmatig bestellingen in mijn 'ongewenste mailbox' terecht e ik was af en toe het overzicht kwijt. Ik heb nu een apart mailadres gemaakt voor alleen deze site. Hopelijk gaat het nu wat beter.

 

25-09-2012:

Joehoe, de camera is weer terecht!! Nu dus snel foto's maken, eind deze week komen er weer wat op de site, dan ben ik weer een paar avonden vrij!

 

20-09-2012:

Wat een drukte! Weer veel bestellingen, het wordt haast productiewerk! Zelfs de goedheiligman is er erg op tijd bij dit jaar, hij heeft al meerdere bestellingen gedaan. Zondag 14 oktober hebben we weer een markt in Zutphen. We doen ons best om daar wat voorraad voor te maken, maar soms is het zodra het op de site staat al verkocht. Zo ook met de kleertjes voor de 35-40 pop. Nu ben ik helaas mijn camera al een week kwijt!!! Soms ben ik ook zo'n chaoot. Dus daarom staan er al een tijd geen nieuwe kleertjes op... Ik denk dat we maar een nieuwe camera moeten gaan aanschaffen, deze had toch al kuren en ik denk dat hij per ongeluk in de oud-papier-doos is beland, of zo.

 

10-08-2012:

Komende week maar weer eens even naar de markt in Doetinchem. We hebben niet zoveel keus meer. Dus we gaan maar weer eens wat leuke vrolijke stofjes op de kop tikken. Vooral leuke stof voor jongenskleertjes en wat lekker felle roze stof. Ook deze week de nieuwe visitekaartjes gekregen. Zijn toch weer een stuk leuker dan de vorige, al zeg ik het zelf. Al doende leert me, he!

 

01-07-2012:

Dat gaat lekker, de eerste bestelling van de Goed Heiligman is zelfs al weer binnen! Hij is er wel erg vroeg bij dit jaar! De colectie zomerkleding is weer aardig op peil, nu gaan we weer eens bedenken wat we nog meer kunnen gaan frutselen.

 

22-05-2012:

Afgelopen zondag weer eens markt gehad in Zutphen. Het was erg rustig, helaas voor ons. Waarschijnlijk door het mooie weer. Ondanks dat toch nog het 1 en ander verkocht. Ook is er weer veel vraag naar kleertjes voor een kleine pop (35-40 cm). Hier moeten dus maar eens voor aan de slag. 

 

25-03-2012:

De nieuwe computer is in bestelling. Dus ik kan nog geen nieuwe foto's op de site zetten. Vorig weekend hebben we een markt in Eibergen gehad, ondanks het feit dat we daar nog nooit hadden gestaan, hebben we toch aardig goed verkocht. Komend weekend gaan we naar Borculo, ook de eerste keer voor ons, daar. Vanmorgen zijn we weer eens naar de markt in Doetinchem geweest. Wel wat leuke stofjes gekocht, maar helaas niets van Hello Kitty te krijgen, terwijl daar net zoveel vraag naar is. Ik heb een tip gekregen van een klant over een internetwinkel, we moeten daar maar eens gaan kijken. Het nadeel vind ik dan altijd dat je niet zo goed kan zien wat je koopt, je kunt er niet direct een bijpassend stofje bij uitzoeken en je kunt niet voelen hoe de stof valt. De koopjeshoek is inmiddels weer helemaal leeg, dus die heb ik weer even van de site gehaald.

 

25-02-2012:

Helaas hebben we een computerprobleem, of liever gezegd een beeldschermprobleem. Hierdoor is het uploaden van foto's op dit moment een heel gedoe. Maar er wordt gewerkt aan een nieuwe pc.

 

20-01-2012:

Het naaiateler draait weer als vanouds op volle kracht. Er zijn dan ook alweer aardig wat nieuwe kleertjes op de site gezet, maar ook hier is alweer aardig wat van verkocht. Ook een aantal dingen (tijdelijk) van de site gehaald, omdat we daar toch even geen spullen van hebben (zoals: slabbetjes, petjes en winterkleding). Dit wordt zo spoedig mogelijk weer aangevuld.

05-01-2012:

Daar zijn we weer. We zijn de feestdagen weer goed doorgekomen. Het was wel erg druk de afgelopen tijd. Maar volgens mij zijn alle spulletjes goed terecht gekomen bij de kopers. Dan gaan we nu maar eens werken aan een nieuwe collectie...

 

3-11-2011:

Afgelopen tijd wat computerproblemen gehad, maar nu doet alles het weer als vanouds. Dus ik ga dit weekend maar weer eens flink aan het werk om alle nieuwe spulletjes op de site te krijgen, ik loop hopeloos achter....

29-08-2011:

Ik loop weer behoorlijk achter op schema met het updaten van de site. Het naaiaterlier draait op volle toeren en ik heb haast geen tijd om het bij te houden om de nieuwe setjes met kleding erop te zetten. Vanavond dus maar eens druk mee aan de gang gaan.

 

18-10-2011:

Eergister weer een markt gehad in Zutphen. Prima zaken gedaan. Ook wat setje van de Baby Born verkocht voor een prematuur babytje. Was moeilijk om hiervoor aan leuke kleertjes te komen. Maar omdat de huid bij deze kleintjes vaak nog zo teer is, moet je er wel goed op lekker dat de stof zacht is (geen katoen, maar tricot).

Ook de eerste bestellingen van de goedheiligman zijn alweer binnen. Ben benieuwd of het weer net zo druk wordt als vorig jaar.

 

24-07-2011:

Vandaag dus weer markt gehad in Zutphen. Ondanks de vakantieperiode en het regenachtige weer was het erg druk, we hebben ook een paar bodywarmers (Baby Born) verkocht voor een hondje! Moet ook niet gekker worden!! Ik heb nog geen tijd gehad om de site weer helemaal bij te werken. Morgen of dinsdag zal hij weer helemaal ge-update zijn. Ik hoop op uw begrip.

 

10-07-2011:

Onze kleine meid doet het goed. Groeit goed en is over het algemeen een tevreden dame. Wel is het natuurlijk druk en heb je ineens een heel ander ritme. Vandaar dat de website er af en toe een beetje bij in schiet. Maar afgelopen week weer wat grote bestellingen gehad. Over 2 weken is er weer een markt in Zutphen. Nu draait het naaiaterlier weer op volle toeren om het kledingrek weer goed vol te hebben hangen. Naar mijn mening is er voldoende keus, maar zoals dat wel vaker met moeders en dochters is, verschillen we wel eens van mening ;-) Voor mij is het natuurlijk niet zo handig om hier naartoe te gaan ivm de voeding. Dus ga ik mijn moeder alleen wegbrengen en ophalen.

Zelf ben ik eens wat andere dingen aan het knutselen, zo heb ik afgelopen week een memobord gemaakt. Best leuk geworden, al zeg ik het zelf! Misschien dat ik dit soort dingen binnenkort ook wel op de site zet. Maar dan moet ik eerst nog wat meer verschillende dingen maken. Oei, lijk ik toch misschien een beetje op mn moeder??

Maak een Gratis Website met JouwWeb