Poppenkleertjesvanjoke.jouwweb.nl
Home » Over Joke en Ester

Over Joke en Ester

Joke is eigenlijk de hoofdpersoon, ze is mijn moeder. Ze heeft altijd veel genaaid, vroeger voor mijn broer en mij. En nu nog regelmatig voor zichzelf en op de voorziening (voor mensen met een verstandelijke beperking) waar ze vrijwilligerswerk doet.

 

 

Zo heeft ze ook altijd veel poppenkleertjes gemaakt voor mij en mijn vriendinnetjes. Nu ben ik inmiddels de poppen ontgroeid, maar poppenkleertjes is mijn moeder altijd blijven maken, ze kon er altijd wel iemand blij mee maken. Door de vele leuke en positieve reacties van mensen, is ze ze ook gaan verkopen, bijv op markten.

Ik ben dus Joke's dochter en door de vele leuke reacties ontstond het idee om een website te maken voor mijn moeder. Om zo de kleertjes ook via internet te gaan verkopen. Onder het motto: 'we zien wel waar het schip strandt'. Dus bij deze!

De site is continu in ontwikkeling, omdat er telkens weer nieuwe kleertjes in de maak zijn.

We houden jullie op de hoogte!

In het gastenboek zijn reacties te vinden van verschillende klanten. Wij zouden het op prijs stellen als u ook een stukje in het gastenboek zou willen schrijven. Graag tot een bestelling!!

Joke en Ester